פעולה נועזת מעבר לקווי הקינוח

איך פעולת גרילה ב- 0 עלות מעלה רווחים של מסעדה ב 10-20%?

בסוף סעודת צהריים בטנדורי הרצליה פיתוח,
עם היועץ העסקי הטוב בישראל, צחי רבאל,
לא אוכלים קינוח בגלל עודף מתיקות,
 
אחרי הצ'אי, הגיע החשבון.
ומה בתחתית?
הפתעה מכירתית.


לאיזה הלך מחשבה מנווטת אותך פתקית קטנטנה זו?
היא אומרת כך:
היינו הוגנים? תשאיר 10%
טובים? 15%
נפלאים? 20%

ומה קורה?
1. אם שכחת בלי או עם כוונה לשלם טיפ, תוזכרת.
2. אם רצית להתקמצו ולנדב כמה מטבעות של שקל, תוזכרת ברף המינימום.
3. ובסוף – וזה הכי יפה – שילמת יותר.

אז, איזה צעד אתם עושים כדי שהלקוח ישלם לכם יותר?

ישעיהו ריב
קופירייטר ממיר

 

פוסטים שעשויים לעניין אותך

כתיבת תגובה